Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2011 13:30 - Иранският върховен съд е потвърдил смъртната присъда на протестанския пастир Йозеф Надаркани
Автор: vasilpp Категория: Новини   
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Иранският върховен съд е потвърдил смъртната присъда на протестанския пастир Йозеф Надаркани в това, че се е отказал от исляма и може би му остава да живее още няколко дни.

Все още има хора на земята който се мислят и вземат ролята на Бог, като си позволяват да отнемат живот и то заради своите верски убеждения! Все пак на планетата земя живеят толкова много хора с безкрайно различни убеждения, вяра, цвят на кожата, но това не бива да ни прави зверове и да се изтребваме един друг! Животните дори когато убиват го правят защото това е единствения начин да си осигурят прехрана, но човек явно е паднал много по - ниско дори от тях. Каква заблуда, какво робство, какъв товар и шизофриния държат тези хора в разврата на собствения свят в който живеят. Изграждат принципи който им харесват и докато няма кой да ги спре третират всички около себе си с безкрайните си безполезни лъжи като се правят на господари. Не бива в 21 век хората о ибществото, национални лидери да мълчат когато виждат това да се случва, само за да запазят по някакъв начин своя личен комфорт. Нека се събудим и да прогледнем към истината. Единственият живял в плът на земята човек който е казал подобни думи е Исус Христос. В евангелието на Иоана е записано: "10:10. Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби: Аз дойдох за да имат живот, и да го имат изобилно." 
Нека да не забравяме че сме хора и не сме само ние на тази земя. Винаги до нас ще стои човек който се нуждае от любов и някой трябва да му я даде. Исус го направи, като затова даде живота си за да докаже любовта която има Бог към човечеството. Нека приемем тази безусловна любов и да се обичаме един друг! Това ще донесе мир, радост и правда на земята. Да не отнемаме живот, а по - скоро да го съхраняваме. Дори животните правят това!

Васил Петров




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vasilpp
Категория: Лични дневници
Прочетен: 57364
Постинги: 27
Коментари: 9
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930