Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2010 18:09 - Бог работи по различен начин!
Автор: vasilpp Категория: Лични дневници   
Прочетен: 927 Коментари: 2 Гласове:
2



  Методите на Бог за изцеление са различни! Много хора се надяват на чудо, по начин по който те го разбират. Понякога са склонни да казват дори на Бог как да ги изцели. Видял съм много плачевни резултати от това. Искам да ви насърча с изцелението на сестра Султанака която е от нашата църква в Габрово.

  На нея преди десетина дена и откриха злокачествен рак на матката и ние когато разбрахме отидохме веднага у тях за да се молим за нея.

 Тази жена винаги е била вярна  пред Бог, било то в даване, сеене за царството на Бог, въпреки това, че живее с една пенсия. Тази жена многократно е давала за евангелието извън своите възможности. Много рядко се е случвало тя да не е в църквата, когато има събрание и още нещо което е най – важно, има чисто любящо сърце и Бог я обича.

Когато отидохме да се молим за нея, тя ни посрещна с усмивка и каза, че не се страхува от последствията защото е уверена, че Бог ще я изцели. Молихме се и Бог я докосна още тогава. Повечето хора биха си помислили, че това означава, че тя е била изцелена веднага – Не! Бог работи по различен начин! На нея и беше назначена операция за миналият понеделник в болницата в Габрово. Тя продължаваше да твъди, че Бог е любов и няма да я остави. Тя отиде на операция след като лекарите и казаха, че има злокачествен рак и положението е много сериозно. Има вероятност от много разсейки бяха думите на специалистите. Къде е чудото се питате все още – знам! Слушайте!

  В същият ден понеделник, изпращат от Америка специална апаратура която е точно за такъв вид операции. Пращат апаратурата в хирургията в Габрово, за да я тестват на болен от рак пациент, и ако искат болницата могат после да я закупят. Тази операционна система прави най – качественото почистване на такъв вид рак. Спестява преливане на кръв и още много други безболезнени процедури и екстри. Познайте кое е бил подложен на операция за тест със него. Нашата сестра разбира се. Слава на Исус! Бог изпраща ангелите си за нея за да не би да удари у камък нозете си! Помощ от горе. Апаратурата е била толкова скъпа, че болницата в Габрово не е била в състояние да я закупи. Аз вярвам че, тази апаратура дойде специално от Щатите за тази жена вместо тя да ходи в Америка. Бог е велик, Бог който върши чудеса. След операцията опериращият лекар казва с усмивка на лице и удивление: няма никакви разсейки по тялото на Султанка и тя ще се въстанови бързо. Ето и снимка от днешното ни посещение в болницата. Когато тя се възстанови напълно ще дойде в студиото ни за да отдаде на Бог цялата слава. Дано това ви насърчава, че Бог има чудо и за вас! А какво е то ….

 

Пастор Васил Петров



Тагове:   Бог,   начин,


Гласувай:
2



1. alexiev63 - Матей 9-20:22
18.08.2010 18:24
20 И, ето, една жена, която имаше кръвотечение дванадесет години, приближи се изотзад и се допря до полата на дрехата Му;
21 защото си думаше: Ако се допра до дрехата Му, ще оздравея.
22 А Исус като се обърна и я видя, рече: Дерзай, дъщерьо; твоята вяра те изцели. И от същия час жената оздравя.
цитирай
2. анонимен - Има още много такива стихове в библията ...
08.07.2011 08:37
Да, аз имам и такива примери в живота си а "ТИ"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasilpp
Категория: Лични дневници
Прочетен: 57363
Постинги: 27
Коментари: 9
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930